Blog

Ous durs amb el rovell perfecte

29 July 2016

Quan bullim ous, sobretot si és per fer-los farcits, és important que el rovell quedi ben centrat. Per aconseguir-ho, hem de posar els ous a coure quan l’aigua ja bulli, no pas abans. A més a més, durant els primers 3 minuts hem de remenar l’aigua amb una cullera de fusta perquè el moviment ajudi que el rovell no es posi, i per tant no es cogui, en una punta de l’ou. D’altra banda, no deixis que els ous bullin més estona del compte (10-12 minuts a foc mitjà són suficients) si no vols tenir el disgust de veure que tenen un to verdós, en lloc d’un color groc viu.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard