Blog

Com espesseir un puré de patata massa líquid

2 November 2016

Has fet puré de patata casolà i el resultat no és el que esperaves?

Si t’ha quedat massa líquid, no desesperis, el pots espesseir afegint-hi una mica de pa ratllat, farina de blat o farina de blat de moro (tipus maicena). I si només t’ha quedat un pèl líquid, per fer-la més consistent en tindràs prou amb afegir-hi una mica de formatge, que, a més, donarà una textura cremosa extra al teu puré.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard