Blog

Truc per preparar el millor romesco

27 March 2018

Aquesta salsa típica de la gastronomia catalana, molt popular perquè és la millor amiga dels calçots, és un dels condiments més preats per a pràcticament qualsevol plat (i en especial, va molt bé amb els de peix). Es fa gairebé de la mateixa manera que una maionesa: amb all, tomàquet, nyores, una picada d’avellanes o ametlles, oli d’oliva verge extra, vinagre, sal i pebre vermell. I perquè quedi perfecta? Fes servir el morter, afegeix els ingredients a poc a poc, començant sempre pels més durs i, abans de servir la salsa, deixa-la reposar unes quantes hores a la nevera.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard