Blog

Glaçons de sabors: la nova moda!

17 October 2018

Borges - Cubitos de hielo de sabores

Saps que pots fer glaçons de qualsevol cosa? I quan diem de qualsevol cosa volem dir que els únics límits els posa la teva imaginació. Vols alguns exemples?

De cafè. Et  mors de ganes de prendre un cafè amb gel fins i tot a l’hivern? No ho dubtis: prepara’t uns quants glaçons de cafè i frueix de l’explosió de sabor.

De teO qualsevol infusió que t’agradi. Serà tot un èxit.

De suc. Assegura’t que el coles bé perquè no quedin restes de polpa. Tens peces de fruita que estan a punt de passar-se i no ets a temps de menjar-te-les? Doncs apa, a fer glaçons!

De florsPosa floretes, des de poncelles de rosa fins a flors de taronger, dins dels teus glaçons d’aigua. Són una monada!

Amb menta. Si col·loques unes quantes fulles senceres de menta dins del glaçó, et quedaran uns mojitosincreïbles. També pots posar-hi alfàbrega (meravellosa en alguns còctels), farigola, pela de cítrics… Quan es tracta de glaçons, tot s’hi val!

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard