Qui no donaria el seu regne per un grapat d’ametlles? Una fruita seca saborosa i versàtil, que atipa i que és rica en fòsfor i magnesi, vitamines, antioxidants, fibra i ferro, a més de contenir greixos cardiosaludables i proteïnes. I és d’allò més combinable: mesclada amb altres ingredients, adquireix nous matisos.
Ho podràs comprovar amb la nova línia d’ametlles de Borges, ideals per a snacks sofisticats. Les ametlles banyades amb mel i gingebre, per exemple, són un festival d’estímuls pel paladar gràcies a la frescor i la contundència d’aquesta arrel combinades amb la dolçor de la mel. Si t’agrada tirar canyella a qualsevol recepta, les noves ametlles amb mel i canyella et faran embogir: un mos voluptuós, ideal en qualsevol ocasió, tant a l’hora de l’aperitiu com a mig matí o acompanyant un còctel sensual per als més noctàmbuls. Per acabar, les ametlles amb nous i fruita (panses i nabius) són perfectes per complementar un bol, prendre amb iogurt i fins i tot en amanides, tot i que també són un pica-pica excepcional en qualsevol moment del dia.