Blog

Com aprofitar l’aigua en què es cou la pasta

19 October 2016

Quan tenim la pasta cuita, solem escórrer l’aigua en què ha bullit deixant que s’escoli pel forat de l’aigüera. Tanmateix, també hi ha qui fa servir aquesta aigua per acabar el plat.

Per què? D’acord amb els fidels defensors de no llençar-la, durant el procés d’ebullició el midó de la pasta passa a l’aigua i la converteix en un element perfecte per aportar espessor i una textura cremosa al plat. Afegeix un rajolí d’aigua de cocció a les salses i valora’n tu mateix el resultat.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard