Blog

Per aprofitar carn seca o dura, marina-la!

6 July 2017

Per a les carns que queden seques o dures en la planxa, l’ideal és marinar-les durant unes hores. Posem la carn en una safata, la salpebrem, la cobrim amb herbes aromàtiques (farigola, orenga, llorer), un got de vinagre de poma, un got d’oli d’oliva, un got de vi blanc, una ceba tallada a daus i uns alls mal tallats. La tenim coberta amb aquesta barreja durant tota la nit. L’endemà, la retirem del marinat i la coem a la planxa.

 

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard