Blog

Com aconseguir el millor aroma del pebre negre

12 July 2017

Rosa, verd, blanc o negre. El pebre és un ingredient bàsic a la cuina que aromatitza i dona color i sabor als nostres plats.

La negra és la més forta en aroma i té un toc dolç. Prové dels fruits de la planta, recollits verds i assecats al sol fins a obtenir el color negre i el característic aspecte arrugat.

Per aconseguir el millor aroma del pebre negre, és millor comprar el gra sencer i moldre’l just abans de cuinar. Si aixafem lleugerament el gra, trencarem la seva dura estructura externa i deixarem que els seus aromes sorgeixin. Així trauràs el màxim profit a aquest condiment!

 

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard