Blog

Arrebossats més sans amb civada, sèsam o llavors de lli

25 October 2016

¿Què passaria si canviessis el pa d’un arrebossat per segó de civada, sèsam o llavors de lli? Doncs que hauries trobat un terreny nou i saludable per explorar.

El procés és el mateix que el d’un arrebossat tradicional: amara amb ou batut el que vulguis arrebossar (pollastre, llagostins, peix…) i cobreix-ho amb l’arrebossat tot mirant que s’hi enganxi bé.

Tasta aquests arrebossats alternatius per fregir o per coure els aliments al forn… veuràs quin canvi!

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard