Blog

Com fer una autèntica salsa carbonara

9 November 2016

Pasta, guanciale (una mena de cansalada viada), rovells d’ou, formatge pecorino i pebre negre. L’autèntica recepta de carbonara té aquests ingredients, cap dels quals, com pots veure, és la nata.

Una de les receptes més cèlebres del Laci aconsegueix aquesta «salsa» de textura cremosa a base de: rovells d’ou, sal, pebre i pecorino romà. Una barreja que s’afegeix sempre fora del foc i que es «cou» amb l’escalfor de la mateixa pasta.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard