Blog

Tens pasta de sobres? No la guardis amb la salsa!

7 December 2016

Quan facis pasta a casa, és recomanable que la serveixis sola i que cadascú li afegeixi la salsa quan la pasta ja sigui al plat o bé que, abans de servir-la, només barregis amb la salsa la quantitat de pasta que menjareu tot seguit. La raó? Si la guardes barrejada i la recuperes l’endemà, notaràs que la pasta ha perdut textura i s’ha estovat, i que la salsa gairebé ha desaparegut perquè la pasta l’ha absorbit. Guarda la pasta separada de l’acompanyament, sempre, i se’t conservarà molt millor.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard