Blog

Com utilitzar les cremes balsàmiques en cocteleria

28 September 2017

Amants de la coctelería creativa, esteu de sort! El sector està en ple auge i cada dia s’incorporen nous ingredients, fins fa poc inesperats, a les nostres receptes de còctels. Entre ells hi ha les cremes balsàmiques, que aporten als nostres combinats un toc dolç i una textura untuosa.

Com a mostra, aquest còctel amb vodka, suc de llimona, suc de tomàquet i un raig de vinagre balsàmic. Una versió sui generis del bloody mary que els més atrevits poden complementar amb un toc de salsa picant.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard