Blog

Nous usos per als pots de salsa a punt d’acabar-se

17 May 2016

Saps quan ja no hi ha manera d’escurar la poca salsa que queda dins del pot, quan ni amb la cullera hi arribes? Doncs bé, una manera d’aprofitar amb enginy el cul de mojo, mostassa o chile chipotle en conserva que queda és convertir-lo en amaniment. Afegeix-hi oli d’oliva verge extra, sacseja-ho bé i tindràs una base aromatitzada per preparar vinagretes o alegrar, per exemple, unes verdures al vapor.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard