Blog

Abans de fer una crema, ofega la verdura

14 December 2016

De carbassa, bròcoli, porros… Si ets fan de les cremes de verdura, ara t’explicarem un truc que potser no coneixies. En lloc de posar directament la verdura trossejada a coure en aigua, posa-la a l’olla, però només amb un xic d’oli d’oliva verge extra, i cou-la a foc lent durant uns quants minuts. Després hi afegeixes l’aigua i l’acabes de preparar seguint la manera que tens costum de fer-la.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard