Blog

Disfressa la verdura i fes-ne salsa per a la pasta!

20 November 2015

Si a les criatures no els agrada la verdura cal buscar la manera que la incorporin a la dieta. Una manera fantàstica és disfressant-la en un dels seus plats favorits: la pasta.

Carbassons, porros, bròquil, espàrrecs, pebrot… qualsevol verdura és perfecta per ofegar, triturar i incorporar-la a la salsa de tomàquet.

També pots rostir les verdures en comptes d’ofegar-les i veuràs que prenen un matís diferent.

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard