Aquí tens una recepta exòtica i la mar d’original per preparar en un tres i no res. Fins i tot la pots cuinar a la velocitat del llamp, si ho desitges, amb l’olla a pressió.
Receptes
Ales de pollastre amb allada i vinagre balsàmic de Mòdena

Ingredients
- 500 g d’ales de pollastre
- 100 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 150 ml de brou de pollastre
- Una ceba
- Dos grans d’all
- Herbes al gust: romaní, farigola, orenga…
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Dos cullerades de sucre morè
Pas a pas
-
Pas 1
En una cassola amb oli d’oliva verge extra abundant, daura els grans d’all. Cola’ls i fes servir aquest mateix oli per daurar-hi la ceba. De seguida que aquesta comenci a agafar color, afegeix-hi les ales, salpebra-ho i tira-hi també les herbes aromàtiques. Cuina-ho durant uns 8-10 minuts, fins que els sabors s’integrin.
-
Pas 2
En un bol, barreja el vinagre balsàmic, el sucre i el brou de pollastre. Tira aquesta mescla dins l’olla quan les ales siguin ben daurades. Cuina-ho a foc mitjà-baix aproximadament mitja hora, fins que la salsa s’hagi reduït. Pots servir les ales amb arròs basmati.