Nutritiva, atipa i és fà cil de preparar. QuÚ més es pot demanar a una recepta?
Receptes
Amanida de patata

Ingredients
- 1 kg de patates
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 200 g de tonyina de llauna
- 60 g dâolives verdes
- 4 ous
Per a la salsa:
- 200 ml de beguda d'ametlla Borges
- 2 cullerades de mostassa
- œ llimona
- Un pessic de sal
- 300 ml dâoli dâoliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Bull les patates pelades i senceres durant uns 20 minuts (depenent de la mida que tinguin). Bull els ous en un altre cassĂł durant uns 10 minuts.
-
Pas 2
Posa en un bol els pebrots i les patates tallats a cubs, la ceba a la juliana, la tonyina esmicolada i les olives. Amaneix-ho amb sal i un raig dâoli dâoliva i deixa-ho refredar.
-
Pas 3
Per a la salsa, mescla bĂ© la beguda d’ametlla amb la mostassa. Tira-hi el suc de la llimona i, per acabar, lâoli dâoliva, molt a poc a poc i sense parar de remenar, fins que la salsa agafi una textura consistent. Rectifica de sal.
-
Pas 4
Finalment, talla els ous a quarts i disposaâls damunt de lâamanida, que pots servir amb la salsa incorporada o bĂ© a part, perquĂš cada comensal seân serveixi al gust.