Tan saludable com original!
Receptes
Carbonara Nadalenca

Ingredients
- 200 g d’espaguetis
- 1 pessic de sal
Per a la salsa:
- 75 g de tofu
- ¼ de ceba
- 50 g de nous Borges
- 300 ml de beguda de nou Borges
- 1 rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de nou moscada
Pas a pas
-
Pas 1
Posa els espaguetis a bullir en una olla amb aigua i un pessic de sal. Mentre es couen, prepara la salsa carbonara.
-
Pas 2
Escalfa un rajolí d’oli en una paella i sofregeix la ceba ben picada. Trosseja el tofu i les nous i afegeix-los a la paella quan la ceba comenci a estar daurada. Remena tots els ingredients durant un parell de minuts.
-
Pas 3
Incorpora-hi la beguda de nou i apuja el foc fins arribar al punt d’ebullició. Tira-hi sal i nou moscada al gust i deixa-ho al foc vora cinc minuts, sense parar de remenar. Pots servir la salsa així o passar-la per la batedora perquè quedi més fina.