Receptes

Carpaccio d’alvocat i carbassó amb nous

15 min

Temps

6 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Carpaccio de aguacate y calabacin

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 2 alvocats
  • 1 llimona
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de nous Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Nou en gra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el carbassó en làmines fines, simètriques i allargades. A continuació, fes el mateix amb l’alvocat.

  2. Pas 2

    Mescla en un pot el suc de llimona amb l’oli d’oliva verge extra i afegeix-hi les nous esmicolades.

  3. Pas 3

    Col·loca les làmines en una safata i amaneix-les amb la vinagreta de nous i llimona (si pot ser, amb un pinzell, perquè quedi ben escampada). Si et ve de gust, pots decorar el carpaccio amb uns quants llagostins pelats al centre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard