Receptes

Empanada vegana

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Borges - Empanada vegana

Ingredients

  • ½ porro
  • 1 gra d’all
  • ½ carbassó
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • 16 pastes de massa per fer crestes
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Sofregeix el porro i l’all en una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi els pebrots i el carbassó tallats a trossos petits (si fossin massa grans, les crestes es podrien trencar a l’hora de muntar-les ). Salpebre-ho i, si et ve de gust, posa-hi alguna espècia: un toc de clau, de curri o de comí queda molt bé amb les verdures.

  2. Pas 2

    Cuina els ingredients durant una estona, remenant de tant en tant, fins que quedin al dente. Un cop cuinades, retira les verdures amb una escumadora per eliminar l’excés d’ oli i munta les empanades amb molt de compte, ja que la massa és delicada i es trenca amb facilitat. Tanca-les amb l’ajuda d’una forquilla.

  3. Pas 3

    Pinta les crestes amb oli d’oliva verge extra i posa-les al forn a 180 ºC fins que estiguin ben daurades.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard