Sofregeix el porro i l’all en una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan s’hagin daurat, afegeix-hi els pebrots i el carbassó tallats a trossos petits (si fossin massa grans, les crestes es podrien trencar a l’hora de muntar-les ). Salpebre-ho i, si et ve de gust, posa-hi alguna espècia: un toc de clau, de curri o de comí queda molt bé amb les verdures.
Receptes
Empanada vegana

Ingredients
- ½ porro
- 1 gra d’all
- ½ carbassó
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 16 pastes de massa per fer crestes
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Cuina els ingredients durant una estona, remenant de tant en tant, fins que quedin al dente. Un cop cuinades, retira les verdures amb una escumadora per eliminar l’excés d’ oli i munta les empanades amb molt de compte, ja que la massa és delicada i es trenca amb facilitat. Tanca-les amb l’ajuda d’una forquilla.
-
Pas 3
Pinta les crestes amb oli d’oliva verge extra i posa-les al forn a 180 ºC fins que estiguin ben daurades.