Receptes

Galetes de gingebre per fer en familia

30 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

4 / 5 (2 votes)

Valoració

Ingredients

  • 200 g de farina integral
  • 100 g de xarop d’atzavara
  • 25 g d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada petita de gingebre en pols
  • 1 cullerada petita de canyella en pols
  • 1 cullerada petita de bicarbonat

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat en un recipient gran. Hi afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara. Ho pastem bé a mà.

    Quan la barreja sigui consistent i homogènia, estenem la massa amb l’ajuda del corró damunt d’una superfície plana i la tallem amb les formes que ens vinguin de gust. Una opció és fer servir talladors de galeta que tinguin formes divertides.

    Quan les galetes ja són tallades, les posem damunt d’una safata de forn coberta amb paper vegetal i a continuació al forn, escalfat a 180 °C, on les deixarem uns 10-12 minuts. Abans de menjar-nos-les hem d’esperar que es refredin.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard