Receptes

Magdalenes de festucs i xocolata

40 min

Temps

4 persones

Racions

FĂĄcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Magdalenas de pistacho y chocolate

Ingredients

  • 50 g de mantega
  • 100 g de sucre moreno
  • 100 g de festucs sense sal Borges
  • 100 ml de beguda d’avellana Borges Natura
  • 250 g de farina
  • 100 g de xocolata negra gruixuda tallada a preses
  • 2 ous mitjans

Festucs

Beguda d’avellana

Pas a pas

  1. Pas 1

    Desfés la mantega al microones i mescla-la amb el sucre i els ous fins a aconseguir una massa sense grumolls.

  2. Pas 2

    Tritura 50 g de festucs, afegeix-hi la beguda d’avellana i remena. Incorpora la mescla al bol de la mantega i els ous i bat-ho tot junt perquù quedi una massa homogùnia.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la farina, tamisada, i passa-ho per la batedora, tot just perquĂš els ingredients s’integrin perĂČ sense que la massa s’oxigeni en excĂ©s.

  4. Pas 4

    Vessa la massa en motlles de magdalena omplint-los fins a la meitat. Introdueix una mica de xocolata (un parell de preses per magdalena) a cada motlle, de manera que quedi al mig, i cobreix-la amb la massa. Aquesta no ha de sobrepassar els 3/4 de capacitat del motlle: si ho fes, les magdalenes pujarien en excés.

  5. Pas 5

    Posa les magdalenes al forn, prĂšviament escalfat, durant 20-25 minuts a 180 ÂșC.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard