Receptes

Delicioses pastanagues guisades amb espĂ rrecs i ametlles

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - zanahorias asadas con esparragos y almendras

Una recepta molt fĂ cil, i que queda tan bĂ©! T’anirĂ  de meravella amb qualsevol dinar en famĂ­lia.

Ingredients

  • œ kilo de pastanagues tallades a la juliana
  • œ kilo d’espĂ rrecs verds
  • 1 ceba tendra
  • 1 branqueta de romanĂ­
  • 60 g d’ametlles torrades Borges
  • 1 tassa d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada sopera de conyac
  • 1 fulla de julivert fresc

Oli verge extra

Ametlla crua repelada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa prĂšviament el forn a 220 ÂșC. Col·loca en una safata les pastanagues (tallades en 4), el espĂ rrecs (tallats per la meitat), el romanĂ­ i la ceba tendra, i rega-ho tot amb la meitat de l’oli d’oliva verge extra. Salpebre-ho. Posa les verdures al forn durant uns 12 minuts, fins que quedin ben cuites.

  2. Pas 2

    Prepara una picada amb l’all, el julivert, les ametlles i el conyac: tritura-ho tot al vas de la batedora amb l’altra meitat d’oli d’oliva i tira-hi aigua (uns 30 ml) fins a aconseguir la textura que t’agradi. Afegeix la picada a les verdures i posa-les al forn 5 minuts mĂ©s.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.
És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

Hi ha hagut un error, si us plau, intenta-ho més tard