A lâhora de lâesmorzar, del berenar o bĂ© per postres, aquest pastĂs de plĂ tan i nous Ă©s una gran font dâenergia i salut. Endavant amb el walnut banana bread!
Receptes
Walnut Banana Bread

Ingredients
- 250 g de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 culleradeta de llevat de rebosteria
- 1 culleradeta de canyella molta
- Una pessic de sal
- 2 ous
- 4 plĂ tans
- 100 g de panela
- 1 culleradeta dâessĂšncia de vainilla
- 60 ml dâoli dâoliva suau Borges
- 125 ml de beguda de nou Borges Natura
- 1 cullerada de mel
- Un grapat de nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 190Â ÂșC. Engreixa un motlle rectangular amb una mica dâoli i folraâl amb paper vegetal.
-
Pas 2
En un bol, mescla els ingredients secs, remenaâls i reservaâls.
-
Pas 3
Aixafa els plĂ tans amb una forquilla i reservaâls.
-
Pas 4
En un altre bol, bat els ous juntament amb la panela i lâessĂšncia de vainilla fins que quedi una crema escumosa. Incorpora-hi els plĂ tans aixafats, lâoli, la beguda de nou i la mel, i remena fins que aconsegueixis una massa ben integrada. Afegeix-hi els ingredients secs i mescla perquĂš la massa quedi homogĂšnia i sense grumolls. Per acabar, tira-hi les nous i mescla.
-
Pas 5
Passa la preparaciĂł al motlle i posa-la al forn 40-50 minuts, fins que, en punxar-la amb un escuradents, surti net. Deixa refredar el pastĂs damunt dâuna reixeta i decora’l.